Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Borstahusens BK

Borstahusen IP
21 augusti 2021
12:00

IK Wormo blå/vit

Referat

Referat: Borstahusens BK - IK Wormo blå/vit

Solig förmiddag!! Linda kom ut till Borstahusen med elektroder på bröstet - hjärtat krånglar fortfarande lite, och hade lovat doktorn att ta det lugnt ;).

Än en gång fick grabbarna besked om att inte tänka på mål - inte tänka resultat utan prova på saker, träna på saker, våga saker. Man kan som lag tänka enbart på resultat och "stänga igen bakåt" t ex MEN barnen är under sin största utveckling, och det bästa sättet att lära sig, är att komma underfund med saker själv. INTE att någon berättar hur saker och ting funkar. Och har vi tränare, spelarna och föräldrarna bara tålamod gällande detta och inte är så resultattänkande, så kommer vi att få riktigt bra och självtänkande fotbollsspelare. Vi följer också Skånebolls rekommendation att inte ha någon fast spelarposition före 12 års ålder. Alla kan och får prova på alla positioner för att utvecklas på bästa sätt!

Spelet var stundtals riktigt bra där killarna hittade varandra i passningsspelet, flera som vågade utmana och försöka dribbla. I och med det offensiva spelet lärde sig också de som var backar att man får inte glömma att titta bakåt : ). Detta utnyttjade BBK som fick in flera mål denna match och lyckades på andra hållet hålla nollan med hjälp av sina målvakter.
Riktigt bra målvaktsspel från de blå också och alla kommer nog prata länge om Svantes insatser den tredje perioden!!

Fortsätt våga utmana, testa, värdera, ompröva!!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Abdullah Al kaii 1 0 0 0 0 0
Mohammed Sherif 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien